do 12 dec. 20:15 uur cabaret try-out

Prijs: € 22,50

Inclusief koffie / thee en garderobe

Delen via

Yentl en de Boer

Lacrimosa

De leukste liedjesmakers van Nederland komen weer terug naar De Voorveghter!

Echt vrolijk klinkt Lacrimosa echter niet. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Of ‘tot tranen geroerd’. Absoluut een in-en-in trieste titel. Maar ja, zonder tranen geen leven. Je kunt namelijk niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden.

De derde voorstelling van Yentl en de Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven, want ze maken er natuurlijk een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

Cabaret Cocktail
Deze voorstelling valt in de Cabaret Cocktail. Klik hier voor meer informatie.


Over Yentl en de Boer
Je kunt Yentl Schieman en Christine de Boer kennen van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Het cabaretduo ontving de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend), werd genomineerd voor de 'Neerlands Hoop' (de prijs voor de meest belovende theater­makers met het grootste toekomst­perspectief) en sleepte dit jaar hun tweede nominatie binnen voor de Annie M.G. Schmidtprijs met het nummer 'Stop de Tijd'. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Afgelopen seizoen kregen ze louter lovende recensies voor hun concertreeks 'Yentl en de Boer in Concert' en hun tweede cabaretprogramma Magie.

www.yentlendeboer.nl

Prijs: € 22,50

Inclusief koffie / thee en garderobe