do 20 feb. 15:00 uur jeugd & familie circus

Prijs: € 10,00

Inclusief koffie / thee en garderobe

Delen via

Wirwar

Grenzeloos circustheater

WIRWAR is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een magische theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek. 

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje, komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je zult versteld staan van wat je samen met de schaduwfiguurtjes kunt. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen. 

Die schaduwfiguurtjes zijn wel rare wezentjes. Ze verdwijnen net zo plotseling als dat ze opduiken. Sommige schaduwfiguurtjes zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. En als je dicht bij ze komt voel je je steeds weer anders. Word jij wijs uit deze WIRWAR

WIRWAR producties is het nieuwe circustheatergezelschap van Laura van Hal. Onder deze naam gaat Laura door met het maken van brutaal circustheater. De voorstellingen van WIRWAR zijn voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. WIRWAR combineert circus met dans en bewegingstheater en geeft zo diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren. 

Parool over LEF! (2018): “Het knappe van de voorstelling is dat het verhaal wordt verteld met mooie en spectaculaire acrobatieacts.”

Adviesleeftijd: 6+

www.lauravanhal.nl

Workshop
Na de voorstelling WIRWAR geven twee acrobaten een workshop aan de kinderen. Deze workshop kost 5,00 inclusief een glas ranja. Vooraf aanmelden is verplicht en kan tijdens het bestellen van kaarten voor de voorstelling. Er kunnen maximaal 30 kinderen aan mee doen.

Prijs: € 10,00

Inclusief koffie / thee en garderobe