zo 7 feb. 15:00 uur klassiek

Prijs: € 15,00

Kinderen tot 12 jaar €5,00 | Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

Britten Jeugd Strijkorkest

Winterconcert

Dit concert was gepland op 20 december maar is i.v.m. de geldende coronamaatregelen verplaatst naar zondag 7 februari. Alle bezoekers hebben bericht ontvangen.
 
In de februarimaand komt het Britten Jeugd Strijkorkest met hun dirigente Loes Visser met een prachtig concert in wintersfeer.

Het aanstekelijke spelplezier maakt dit concert bij uitstek geschikt om uw (klein)kinderen mee naartoe te nemen en hen het geweldige enthousiasme van dit jeugdorkest mee te laten beleven!
 

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen. Alle plaatsen worden ongeplaceerd verkocht, u kunt vooraf geen stoel kiezen. Omdat alleen huishoudens naast elkaar mogen zitten, verzoeken wij u apart te reserveren indien u niet samenwoont met degene met wie u de voorstelling gaat bezoeken. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. ​Geeft u daarom bij het reserveren aan uit hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen uw gezelschap bestaat. 

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.

Wachtlijst
Is de voorstelling uitverkocht? Laat uw gegevens dan vooral achter op de wachtlijst! Als er kaarten terugkomen (en dat zal door gezondheidsklachten dit seizoen vaker gebeuren) of de maatregelen worden versoepeld (en we toch meer stoelen per zaal mogen verkopen) dan nemen we contact met u op!

Prijs: € 15,00

Kinderen tot 12 jaar €5,00 | Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling