do 12 mrt. 20:15 uur musical

Prijs: € 32,00

Inclusief koffie / thee en garderobe

Delen via

Haal het doek maar op

Van Appelscha tot Zierikzee

Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse, Willemijn van Holt, Dook van Dijck  en Jordy van Loon brengen de Nederlandse Musical Haal het doek maar op naar De Voorveghter!

Schnabbel-zangers Lonneke en Rolf ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega en gaan terug in de tijd. Een meeslepend, hilarisch en romantisch verhaal over dromen die bedrog zijn, stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers, eindeloze busritten en top of flop. Soms lijkt het heel duidelijk over wie al die mooie, gekke en stoute verhalen gaan, maar dan toch ook weer niet.

Met veel prachtige tophits als ‘Spiegelbeeld’, ‘Ritme van de regen’, ‘Telkens weer’, ‘Sammy’, ‘Sophietje’, ‘Land van Maas en Waal’, ‘Ik ben gelukkig zonder jou’, ‘Dans je de hele nacht met mij’ en ‘Brandend zand’.

Komt het Zien!
Stichting Komt het Zien! maakt deze voorstelling mogelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. Dankzij een live audiobeschrijving en speciale inleiding kunt u alles volgen! Stuur voor het reserveren van deze plekken een mail naar info@voorveghter.nl of bel tijdens openingstijden naar 0523-280350.

www.degraafencornelissen.nl

Prijs: € 32,00

Inclusief koffie / thee en garderobe