za 5 jan. 20:15 uur toneel humor

Prijs: € 26,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe

Delen via

Opvliegers 4

Trossen los!

Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek (Sandra), Joke (Anouk) en Shirley (Joanne) tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten.

Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Antje Monteiro speelde drie theaterseizoenen lang in deze succesvolle vriendinnencomedy, maar gaat komend seizoen de rol vervullen van Donna in de musical Mamma Mia!. Rian Gerritsen (was te zien in de hit-serie De Luizenmoeder) vervangt Antje in Opvliegers 4 en speelt de zus van Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro).

www.rep.nu

Prijs: € 26,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe