chevron_left
chevron_right
Ballet Dans Show

The Ukrainian Ballet Of Peace

Vr 15 mrt 20:15
Delen via

The Ukrainian Ballet Of Peace

Swan Lake

Duik in de magische wereld van het Ukrainian Ballet of Peace en beleef het betoverende verhaal van het Zwanenmeer als nooit tevoren!

Swan Lake is een van de beroemdste en meest geliefde werken. Het is gebaseerd op de magische en mystieke uitvoering van Tsjaikovski. Ontdek de prachtige liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette, koningin van de zwanen, terwijl goed en kwaad met elkaar strijden in deze adembenemende productie. Laat je meeslepen door de betoverende kostuums, decoraties en decors die je van de danszaal van het paleis tot aan de rand van het meer brengen.

Olga Kifyak is de 1st solist van The Ukrainian Ballet Of Peace. Zij heeft internationaal meerdere publiekelijke en professionele awards gewonnen en wordt geroemd om haar ongelooflijk voetenwerk en gracieuze bewegingen.

The Ukrainian Ballet Of Peace tourt sinds 2006 internationaal met diverse succesvolle producties. Het ballet staat onder artistiek leiding van Aleksandra Fedorina, die meermaals is onderscheiden voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van het nationaal ballet van Oekraïne.

Ballet Dans Show

The Ukrainian Ballet Of Peace

Vr 15 mrt 20:15