wo 13 mrt. 20:15 uur cabaret

Prijs: € 30,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe

Delen via

Karin Bloemen en band

Souvenirs

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen en kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt. Na verloop van tijd is je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. In Souvenirs voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent...).

Natuurlijk is Souvenirs weer een ouderwets rijke Bloemen show, met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een ouderwets avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die u als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

Blindentolk van stichting Komt het Zien! aanwezig bij Souvenirs!

Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden

Souvenirs is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving. Blinden en slechtzienden kunnen dit speciaal te horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums.

Dit zeiden slechtzienden eerder:
“Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”

Reserveren kan telefonisch 0523-280350 of per mail info@voorveghter.nl 

Blindengeleidehonden zijn welkom. Neem contact op met de kassa, zodat wij in overleg de meest geschikte plek in de zaal voor u en uw hond kunnen uitzoeken.

Stichting Komt het Zien!
Met haar blindentolken maakt Komt het Zien! de beleving van theatervoorstellingen en evenementen mogelijk voor iedereen met een visuele beperking. Een blinde dame vertelt: “Ik ben ook gewoon een mens. Ik woon in een gewoon huis, ik heb kinderen die gewoon naar school moeten. Dan wil ik ook wel eens gewoon naar het theater kunnen. Laatst ging ik naar een voorstelling zonder blindentolk. Ik hoorde anderen lachen, maar ik had geen idee waarom, want ik kon de voorstelling niet volgen. Als er audiobeschrijving is kan ik alles gewoon zien, terwijl ik geen steek zie. Geweldig!”

Audiobeschrijving
Is theater wel leuk als je het niet of slecht ziet? “Zeker weten”, zegt blindentolk Angelique van Stichting Komt het Zien!, “Ik vertel precies wat er allemaal gebeurt. De blinden zitten gewoon in de zaal en horen mijn beschrijving live via een koptelefoon. Daarnaast horen ze natuurlijk de dialoog en muziek en de reacties van het ziende publiek. Zo kan iedereen alles volledig meebeleven. Bovendien krijgen de blinden vooraf al extra informatie over het decor en de kostuums.”
www.komthetzien.nl 

www.labloemen.nl

Prijs: € 30,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe