za 2 nov. 20:15 uur show inleiding

Prijs: € 28,50

inclusief koffie / thee en garderobe

Delen via

South African Road Trip

Good Hope

Een swingende en uitbundige Zuid-Afrikaanse muziekbelevenis met veertien Zuid-Afrikaanse muzikanten, zangers en zangeressen waaronder het Khayelitsha United Mambazo Choir!

Gelukkig komt South African Road Trip ook deze winter ons theater verwarmen. En dat doen ze met vrolijke songs, kwetsbare nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans en muziek. Gebracht door de talentvolle mannen van het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, meerdere Xhosa zangeressen én Zuid-Afrikaanse muzikanten.

Bijzonder zijn de indringende, persoonlijke verhalen van de koorleden. Zij vertellen openhartig over hun leven in de township, een leven dat zo anders is maar toch ook zoveel overeenkomsten vertoont met dat van ons. Geboorte, liefde, dood: we maken het allemaal mee. Plezier, verdriet, hoop: het zijn universele gevoelens. Maar waar hoop je op als het perspectief op echte vooruitgang in je township klein is? Ubuntu, ‘ik ben omdat wij zijn’, is het credo dat de cast uitdraagt, een Afrikaanse Xhosa-levenswijze die ervan uitgaat dat alle mensen met elkaar verbonden zijn.

U kunt zich deze avond anderhalf uur lang onderdompelen in een pure en oprechte Zuid-Afrikaanse belevenis!

Bij deze voorstelling is een gratis inleiding om 19.15 uur.

www.bostheaterproducties.nl

Prijs: € 28,50

inclusief koffie / thee en garderobe