vr 6 dec. 20:15 uur muziek theaterconcert

Prijs: € 35,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe

Delen via

Pink Floyd Project

The Wall 40 Years (1979-2019)

Er zijn nog enkele minderzicht-plekken beschikbaar. Omdat de voorstelling werkt met veel projectie hebben we met de producent overlegd deze plekken met 50% korting te verkopen. Bel voor deze plaatsen naar de Theaterkassa 0523-280350 (dinsdag t/m vrijdag tussen 11 en 14 uur)

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd door Pink Floyd Project integraal uitgevoerd.

Wat u kunt verwachten? Een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf. Nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten van het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit. Pink Floyd's magnum opus 'The Wall', met teksten geschreven door Roger Waters, is een rockopera die zijn gelijke niet kent. Van het album zijn wereldwijd bijna twintig miljoen exemplaren verkocht.

De liveshow van 'The Wall' kende destijds een grootse aanpak, die u nu terug kunt zien in The Wall 40 Years! Met het Kidsrights kinderkoor, een groot decor, bijzondere projecties én quadrafonisch geluid.

 

www.senf.nl

Prijs: € 35,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe