Meerdere data te gast

Prijs: € 13,50

Kinderen t/m 12 jaar €8,50

Delen via

Kleintje Kunstkring van Muziektheater VAKK

Once On This Island

Ti Moune, een boerenmeisje, redt een welgestelde jongen van de overkant van het Eiland. De jongen heet Daniel en ze valt als een blok voor hem. Wat ze niet weet, is dat de oppergod die regeert over het eiland, een weddenschap heeft met een ander god. Hij vraagt zich af wat sterker is, liefde of dood, en hij begint zich te bemoeien met Ti Moune haar leven. Ze brengt Daniel terug naar zijn eigen volk.

Als Ti Moune hem later opzoekt, is ze ontzet over haar eigen lage status die ze heeft. Haar vastberadenheid en haar liefde is niet voldoende om het hart van Daniel terug te winnen en Ti Moune sterft van verdriet. De oppergod verandert haar in een boom, die zo sterk en groot is dat het de scheidingslijn breekt tussen de beide bevolkingsgroepen op het eiland.

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen. Alle plaatsen worden ongeplaceerd verkocht, u kunt vooraf geen stoel kiezen. Omdat alleen huishoudens naast elkaar mogen zitten, verzoeken wij u apart te reserveren indien u niet samenwoont met degene met wie u de voorstelling gaat bezoeken. 

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.

De mogelijkheid bestaat om Muziektheater VAKK en Kleintje Kunstkring te ondersteunen. 
Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of u een gift wilt doen van € 2,50 (of een veelvoud daarvan). Dus draagt u Muziektheater VAKK en Kleintje Kunstkring een warm hart toe? Doe dan een gift t.b.v de vereniging. Hierbij steunt u muziektheater VAKK en Kleintje Kunstkring.

Prijs: € 13,50

Kinderen t/m 12 jaar €8,50