za 10 okt. 19:30 uur & 21:30 uur muziek theaterconcert

Prijs: € 22,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

Ocobar

On the road again

De Rotterdamse band Ocobar trekt, met alle instrumenten die in de auto passen, weer door het land. Ze spelen nummers van o.a. Eric Clapton, CCR, The Everly Brothers en Stray Cats. In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis.

Ocobar
Ocobar is de band van Cok van Vuuren (gitaren) en de broers Rob Wijtman (drums en percussie) en Bart Wijtman (bas en piano). De formatie was eerder de huisband van het legendarische sportprogramma Holland Sport. De band reisde samen met Wilfried de Jong langs de theaters met de voorstellingen Man & Fiets en Non Stop New York. Bij ons waren ze eerder te zien met De oerknal van rock-'n-roll.

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen. Alle plaatsen worden ongeplaceerd verkocht, u kunt vooraf geen stoel kiezen. Omdat alleen huishoudens naast elkaar mogen zitten, verzoeken wij u apart te reserveren indien u niet samenwoont met degene met wie u de voorstelling gaat bezoeken. 

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.

Prijs: € 22,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling