za 26 jan. 20:15 uur muziek

Prijs: € 10,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe

Delen via

Nationaal Theaterweekend

Ocobar

Het is 1954. In de Sun Studio van Sam Phillips in Memphis nemen Elvis Presley, Johnny Cash, Roy Orbison en Jerry Lee Lewis hun eerste platen op. Zij luiden een nieuw tijdperk in. Het begin van de rock-‘n-roll.
 
De mannen van de Rotterdamse band Ocobar nemen je mee naar de oorsprong van de rock-‘n-roll. Gitarist Cok van Vuuren, drummer Rob Wijtman en zijn broer, zanger en gitarist Bart Wijtman laten je zien en horen wat deze muziek voor ze betekent.

Met behulp van live muziek, met nummers als That’s All RightBlue Suede ShoesI Walk The Line en Great Balls Of Fire, sterke verhalen en prachtige beelden van onder meer de gerenommeerde fotograaf O. Winston Link neemt Ocobar je mee op deze fascinerende reis naar de oerknal van de rock-‘n-roll.

Ocobar is al jarenlang met regelmaat te zien en horen in de Nederlandse theaters. Het trio toerde onder anderen met Freek de Jonge, Leo Blokhuis en Ricky Koole. Ook in de theaterprogramma’s Man & Fiets en Non Stop New York met Wilfried de Jong was duidelijk de muzikale handtekening van Ocobar te herkennen. Filmisch, poëtisch, verstild, maar ook vaak ruig en gemeen swingend.

www.nationaaltheaterweekend.nl
 

Prijs: € 10,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe