vr 19 okt. 20:15 uur cabaret muzikaal

Prijs: € 23,50

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe

Delen via

Vuile Huichelaar

Morgen begint nu

Hilarisch meezingspektakel terug in De Voorveghter!

Saskia en Paulette (Mrs. Einstein) hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven. Wat wíllen we nou eigenlijk?! Wat staat er op onze bucketlist?!

Geen beklimming van de Mount Everest. Geen bungeejump en ook geen meditatie in India. Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezíen worden.

Helaas begint het leven niet bij veertig en zestig is niet het nieuwe vijftig. Maar het gras is ook zeker niet groener aan de overkant. Dus we besproeien manmoedig ons eigen gazon en hebben lol om de dorre grasmat van de buren. Zo simpel kan het zijn.

Rondom dit meezingspektakel hebben wij een Ladies Night georganiseerd. Vanaf 19:00 uur is het theater open en kun je – tot de voorstelling om 20:15 uur begint en in de pauze - lekker langs een aantal stands van ondernemers uit Hardenberg en omgeving struinen. Na afloop is er gezellige muziek in de foyer!


www.vuilehuichelaar.nl

Prijs: € 23,50

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe