vr 4 dec. 19:30 uur & 21:30 uur musical

Prijs: € 25,00

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

Een leven samen

met Doris Baaten, Alfred van den Heuvel e.a.

Als je elkaar iedere dag opnieuw ontmoet | Doris Baaten, Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Ara Halici

Julius en Ina zijn een jaar of zeventig en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Julius was vroeger tekenaar. Ina ging voor het gezinsleven. Ze delen een leven samen. Maar dat weten ze niet meer zo goed.
 
Iedere morgen ontmoeten ze elkaar voor het eerst. Delen ze hoogte- en dieptepunten van hun gezamenlijke leven. Maken ze ruzie. Hebben ze eindeloze gesprekken en hoogoplopende discussies. En worden ze verliefd. En iedere avond nemen ze afscheid van elkaar en vergeten ze de ander. Om de dag erna opnieuw verliefd te worden.
 
Een leven samen is een intieme en liefdevolle musical gemaakt in een tijd die wel wat intimiteit en liefde kan gebruiken.
 

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen. Alle plaatsen worden ongeplaceerd verkocht, u kunt vooraf geen stoel kiezen. Omdat alleen huishoudens naast elkaar mogen zitten, verzoeken wij u apart te reserveren indien u niet samenwoont met degene met wie u de voorstelling gaat bezoeken. 

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.

Prijs: € 25,00

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling