za 25 jan. 20:15 uur cabaret stand-up comedy

Prijs: € 10,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe

Delen via

Nationaal Theaterweekend

Masters of Comedy

met Javier Guzman, Jim Speelmans en Bob Maclaren 

De enige echte ULTIEME comedy line-up show van Nederland! Drie door de wol geverfde comedians spelen de pannen van het dak.

De formule: 
Niemand minder dan Javier Guzman, Jim Speelmans en Bob Maclaren laten de zaal kromliggen van het lachen in de beste line-up comedyshow van Nederland. Iedere master zal ook een aanstormend comedytalent uitnodigen. Dus zes comedy-acts op één avond. In een hoog tempo wisselen de grappen, actualiteiten en hilarische verhalen elkaar af door de meesterlijke kunsten van de beste comedians. Grote namen komen voorbij maar ook de meest verrassende talenten krijgen de kans om op het podium te rocken. Nieuw en fris, dat is Masters of Comedy! Verlaat de zaal met spierpijn van het lachen!

 

Nationaal Theaterweekend 
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,- en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

 

Prijs: € 10,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe