vr 6 mrt. 20:15 uur cabaret kleinkunst

Prijs: € 21,00

Inclusief koffie / thee en garderobe

Delen via

Louise Korthals

Alles is er

Vorig seizoen kon deze voorstelling wegens zwangerschap en geboorte van haar prachtige zoon niet doorgaan en nu komt ze gelukkig alsnog met Alles is er naar De Voorveghter. Want de recensies zijn geweldig:

“Wat een kracht, wat een oer ... een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort.’’, schreef De Telegraaf over Alles is er en bekroonde de voorstelling met maar liefst vijf sterren! De Volkskrant ***** was vol “...bewondering aan het einde van de kolkende rit” en Het Parool concludeerde “Alles is er is de beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte (...) een performance om je vingers bij af te likken.”

Wij kunnen u maar één advies geven: kom!

Louise Korthals wint de VSCD Cabaretprijs Poelifinario 2019!
De jury over Alles is er: “Met gespierde stellingen en ronkend verwoorde twijfels zet Louise Korthals de thematiek van haar derde voorstelling prachtig neer. Alles is er gaat over doorgeven. Wat geven we nú door aan onze kinderen? En wat geven we stráks door aan onze Moeder Aarde? Korthals verbindt het uiterst persoonlijke moeiteloos aan het maatschappelijk relevante. Haar spel is minstens zo imponerend als die inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert. Het is een zeer krachtige performance, ondersteund door fantastische muzikanten en een fraai toneelbeeld.”

www.louisekorthals.nl

Prijs: € 21,00

Inclusief koffie / thee en garderobe