vr 20 nov. 20:15 uur cabaret try-out

Prijs: € 22,50

inclusief garderobe, koffie/thee

Delen via

Yentl en de Boer

Lacrimosa nieuwe datum

Deze voorstelling zou worden gespeeld op 12 december 2019, ware het niet dat er iets héél bijzonders gebeurde! De dames leggen het hierbij zelf even uit:

Lieve theatervriend,

We kunnen het zelf nog amper geloven maar... we zijn een nieuw duo aan het maken!!
Super krankzinnig Morph-gebeuren dat we, zonder iets af te spreken, DRIE DAGEN na elkaar uitgerekend zijn. We zijn heel trots en blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen, maar het heeft natuurlijk wel consequenties voor onze plannen de komende tijd. De geplande tournee van Lacrimosa wordt een jaar opgeschoven.
We zien jullie heel graag volgend seizoen! Met een nieuwe voorstelling... en op de achtergrond huilende babygeluiden vanuit de kleedkamer.

Heeeel veel dank voor jullie begrip!
Liefs, Yentl en Christine

De nieuwe datum is vrijdag 20 november 2020. Dat duurt nog een hele tijd maar toch gaat de kaartverkoop gewoon door en kunt u nu al reserveren voor Lacrimosa!

De leukste liedjesmakers van Nederland komen weer terug naar De Voorveghter!

Echt vrolijk klinkt Lacrimosa echter niet. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Of ‘tot tranen geroerd’. Absoluut een
in-en-in trieste titel. Maar ja, zonder tranen geen leven. Je kunt namelijk niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden.

De derde voorstelling van Yentl en de Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de
zakdoeken thuisblijven, want ze maken er natuurlijk een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog
raker en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

 

 

Prijs: € 22,50

inclusief garderobe, koffie/thee