vr 27 nov. 19:30 uur & 21:30 uur muziek

Prijs: € 23,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

Iris Hond

Home

Iris Hond vertelt in haar nieuwe voorstelling bijzondere verhalen van anderen. Mensen met een uitzonderlijke thuissituatie, die elk op eigen wijze op zoek zijn naar geborgenheid. Omdat ze geen huis hebben, zich een vreemde voelen in de samenleving of door ziekte noodgedwongen niet thuis kunnen wonen.
 
In Home laat Iris wederom zien dat ze een pianiste en componiste van wereldniveau is. Ze neemt u mee naar een wereld met muziek als verbindend element en laat zien waarom juist in deze tijd geborgenheid zo belangrijk is. Home, een avond die je aan het denken zet, ontroert en inspireert.
 

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen. Alle plaatsen worden ongeplaceerd verkocht, u kunt vooraf geen stoel kiezen. Omdat alleen huishoudens naast elkaar mogen zitten, verzoeken wij u apart te reserveren indien u niet samenwoont met degene met wie u de voorstelling gaat bezoeken. 

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.

Prijs: € 23,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling