Meerdere data cabaret

Prijs: € 19,50

inclusief een kopje koffie/thee vooraf

Delen via

Helligen Hendrik in het BOStheater

Hendrik's Zotte Zomer Parade

I.v.m. de voorverkoop voor Vrienden van De Voorveghter kan er tussen woensdag 25 augustus 19.00 uur en zaterdag 28 augustus 11.00 uur voor deze voorstelling niet online worden gereserveerd door mensen die geen vriend zijn. Telefonisch reserveren of via e-mail kan wél!
 
Omdat de dokter tegen hem gezegd heeft dat buitenlucht gezond is, trekt Helligen Hendrik in de zomer van 2021 langs een aantal openluchttheaters in het oosten van het land. Dit om te vieren dat de norse cabaretier 12,5 jaar op de planken staat. Het koperen huwelijk wordt gevierd met een knotsgekke show waarbij, naast nieuwe sketches, een aantal succesvolle scènes uit het verleden zal herrijzen. Ook Hendrik’s kompaan, Schoffel-Getje, is weer nadrukkelijk van de partij.
 
Hendrik’s Zotte Zomer Parade wordt een carrousel aan emoties, waarbij vreugde, melancholie en uitbundigheid om voorrang vechten. Maar wees niet bang: uiteindelijk voert onvervalste “helligheid” de boventoon.
Want hoe mooi of hoe slecht het weer ook is, Hendrik heeft altijd wel een reden om in onmetelijke woede te ontsteken!
 
Let op! Deze voorstelling wordt gespeeld in het Bostheater in Gramsbergen. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kijk hier voor route en overige informatie.

Prijs: € 19,50

inclusief een kopje koffie/thee vooraf