do 15 okt. 19:30 uur & 21:30 uur klassiek theatercollege

Prijs: € 20,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

Jan-Willem Rozenboom

Elke dag een beetje Bach

Sinds het begin van de coronacrisis maakt klassiek opgeleid pianist Jan-Willem Rozenboom - in het dagelijks leven pianist en componist bij Guus Meeuwis - elke dag een filmpje over de muziek, het leven en de uitvoering van composities van J.S. Bach. Deze minicolleges worden erg goed bekeken, met een groeiend publiek. Onder de titel Elke dag een beetje Bach heeft hij nu ruim 100 korte video’s gemaakt.

Nu het weer mogelijk is om live op te treden vertelt en speelt Rozenboom in het theater over Bach. Op het programma staan onder meer Preludes en Fuga’s uit Das Wohltemperierte Klavier, delen uit Franse suites, enkele Inventies en de Aria uit Cantate 115. Ook is er tijdens het college ruimte tot het stellen van vragen.

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen. Alle plaatsen worden ongeplaceerd verkocht, u kunt vooraf geen stoel kiezen. Omdat alleen huishoudens naast elkaar mogen zitten, verzoeken wij u apart te reserveren indien u niet samenwoont met degene met wie u de voorstelling gaat bezoeken. 

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.

Prijs: € 20,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling