zo 21 nov. 20:15 uur te gast

Prijs: € 15,00

Inclusief koffie / thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

Bert Nonkes

Dus..

Wist u dat Hardenberg beschikt over een grote groep creatievelingen? Muzikanten, schrijvers, fotografen, vormgevers, filmmakers, theatermakers enzovoorts? Soms alleen, maar vaker in wisselende samenstellingen zetten zij hun schouders onder talloze projecten. Daar komende de mooiste resultaten uit voort: boeken, liedjes, evenementen, en laatst zelfs een tv-programma voor RTV Oost. 

Eén van die mensen is Bert Nonkes. De laatste jaren schreef Bert regelmatig (teksten voor) liedjes waarvan enkele regelmatig te zien en te horen waren op RTV Oost en soms zelfs op het journaal en Hart van Nederland. Vorig jaar bracht hij zijn eerste boek uit, ‘Dus..’. 
Tijd om de mooiste liedjes eens achter elkaar te zetten. Met een live-band en met een aantal muzikale gasten wordt het een avondlang genieten. In deze eenmalige voorstelling is ook materiaal opgenomen van zijn tweede boek. 
Zondagavond 21 november is de try out, de première en de slotvoorstelling!

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen. Alle plaatsen worden ongeplaceerd verkocht, u kunt vooraf geen stoel kiezen. Omdat alleen huishoudens naast elkaar mogen zitten, verzoeken wij u apart te reserveren indien u niet samenwoont met degene met wie u de voorstelling gaat bezoeken. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. ​Geeft u daarom bij het reserveren aan uit hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen uw gezelschap bestaat. 

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.

Wachtlijst
Is de voorstelling uitverkocht? Laat uw gegevens dan vooral achter op de wachtlijst! Als er kaarten terugkomen (en dat zal door gezondheidsklachten dit seizoen vaker gebeuren) of de maatregelen worden versoepeld (en we toch meer stoelen per zaal mogen verkopen) dan nemen we contact met u op!

Prijs: € 15,00

Inclusief koffie / thee voorafgaand aan de voorstelling