za 16 mrt. 20:15 uur cabaret

Prijs: € 18,50

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe

Delen via

Cabarestafette

Drie aanstormende talenten voor de prijs van één!

Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

We zijn er trots op dat het Hardenbergse publiek graag nieuwe talenten ziet. Vaak groeien deelnemers uiteindelijk door. Zo stonden Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maasen en Lenette van Dongen ooit in de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts en muziek van Pica DJ en DJ Skipper, die de zaal voorafgaand warmdraaien, is geen avond hetzelfde. Wij garanderen een verrassend leuke avond!

UPDATE:
Line up Cabarestafette bekend!


Kasper van der Laan
Kasper van der Laan is comedian, cabaretier en tekstschrijver. Hij is winnaar van de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2018 en lid van Comedytrain.
Kasper heeft een bijzonder gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn ongrijpbare wazige persoonlijkheid. Zijn blik op de wereld is bijzonder, zijn observaties doordacht en zijn warrige hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld. Met zijn eigen logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Hij speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.

Glodi Lugungu won de AKF Sonneveldprijs 2018. Als u dit persbericht leest, weet u waarom en wordt u erg nieuwsgierig.
'Hij is wat slungelig, maar stond zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het toneel. Zijn semi-naïeve presentatie koppelde hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen,' aldus het juryrapport.

Jeroen’s Clan
Jeroens Clan is een cabaretgroep bestaande uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. Al vanaf de brugklas staan ze samen op het podium. Ze brengen grappige, intelligente en scherpe sketches en liedjes die elkaar in rap tempo opvolgen.

www.cabarestafette.nl

Prijs: € 18,50

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe