vr 24 jan. 20:15 uur theatercollege

Prijs: € 10,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe

Delen via

Nationaal Theaterweekend

Dit Is Hardenberg

Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg

Wie is de Nederlander? Bestaat er zoiets als dé Nederlandse volksaard? En wat zijn onze volkomen- maar vooral onvolkomenheden? Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg doen in Dit Is Hardenberg een poging hier het antwoord op te vinden.

Met frisse tegenzin gaan de mannen door heel het land op onderzoek uit. Als Fotograaf des Vaderlands zoekt Jan Dirk van der Burg naar wat er zo typisch Hardenberg is. NRC-columnist Marcel van Roosmalen deelt op zijn geheel eigen wijze zijn ervaringen met Hardenberg en Radio 1-presentator en Slimste Mens Roelof de Vries staaft aan de hand van harde feiten en triviale weetjes hoe hoog Hardenberg scoort op zijn ‘Nederlandmeter’. Ook interviews met waarnemend burgemeester Jan Willem Wiggers en dominee Wim van der Wel dragen bij aan de uitslag, zodat aan het eind van de avond voor iedereen duidelijk is hoe (on)Nederlands Hardenberg eigenlijk is!

 

Nationaal Theaterweekend 
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,- en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

 

Prijs: € 10,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe