vr 15 jan. 19:30 uur & 21:30 uur musical

Prijs: € 23,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

Haal Het Doek Maar Op

Concertante versie

Deze voorstelling is, vanwege de nieuwe maatregelen die door het kabinet zijn aangekondigd op dinsdag 13 oktober, verplaatst. We zijn erg blij dat er een nieuwe datum is gevonden. Alle bezoekers zijn op de hoogte gebracht.

Tony Neef, Mariska van Kolck, Dook van Dijk, Julia Berendse, Jordy van Loon en Willemijn van Holt

In januari 2020 ging de succesvolle musical Haal het doek maar op - van Appelscha tot Zierikzee in première. Een schets over Nederlandse artiesten op de schnabbeltour in de jaren zestig, zeventig en tachtig. Deze voorstelling kon 12 maart door de corona pandemie helaas niet in De Voorveghter worden gespeeld.

Deze avond brengt de cast met o.a. Tony Neef en Mariska van Kolck een concertante versie van de oorspronkelijke musical. Natuurlijk mogen tophits als Ritme van de regen van Rob de Nijs, Spiegelbeeld van Willeke Alberti en Sammy van Ramses Shaffy daarbij niet ontbreken!

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen. Alle plaatsen worden ongeplaceerd verkocht, u kunt vooraf geen stoel kiezen. Omdat alleen huishoudens naast elkaar mogen zitten, verzoeken wij u apart te reserveren indien u niet samenwoont met degene met wie u de voorstelling gaat bezoeken. 

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.

Prijs: € 23,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling