chevron_left
chevron_right
Muziek Theaterconcert

Bökkers

Do 5 okt 20:15
Delen via

Bökkers

Nachtbrakers!

Hendrik Jan Bökkers start zijn nieuwe theatertournee in Hardenberg. Dat betekent opbouwen, repeteren en vervolgens 2 avonden knallen in De Voorveghter. Een dampende start van het seizoen!

Hendrik-Jan Bökkers; Doordeweeks is hij een brave huisvader die klaarstaat voor zijn vrouw en zijn vier kinderen, maar zodra in de weekenden zijn tuinhekje achter hem in het slot valt ontpopt hij zich tot de frontman van een dampende Rock ’n Roll band. Een combinatie die met vlagen uitdagend, pittig, soms ietwat onhandig, maar vooral machtig mooi is.

Nachtelijke optredens waarbij het bier rijkelijk vloeit en het testosteron tegen het plafond knapt, de bandbus die bij het krieken van de dag de oprit opdraait en het gezin dat tegelijkertijd ontwaakt en zich opmaakt voor een nieuwe dag: een waar dubbelleven, waarbij de rol van Rock ’n Roller naadloos overgaat in die van familieman!

Aan de hand van liedjes, verhalen en anekdotes neemt Hendrik Jan de bezoeker mee in zijn leven, waarbij zelden iets volgens het voorbedachte plan verloopt en hoe hij de balans weet te bewaren in deze soms penibele maar doorgaans vooral vrolijke chaos: Nachtbrakers!

 

Muziek Theaterconcert

Bökkers

Do 5 okt 20:15