za 21 mrt. 20:15 uur muziek

Prijs: € 21,00

Inclusief koffie / thee en garderobe

Delen via

Jason Bouman & Band

Bloed, Zweet & Tranen

Alle voorstellingen in theater De Voorveghter zijn tot 6 april geannuleerd. Aanleiding zijn de nieuwe maatregelen die de overheid heeft aangekondigd vanwege het coronavirus.

Momenteel zijn wij druk in overleg met de betrokken artiesten om voorstellingen zo mogelijk te verplaatsen en zullen wij zo snel mogelijk onze bezoekers op de hoogte brengen van de gevolgen.Alle hits van twee generaties Hazes!

In 2013 won Jason Bouman het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes zorgde hij ervoor dat de jury direct overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. Deze nieuwkomer is inmiddels een blijver. In maart 2014 bracht hij zijn album 'Zomaar Ineens' uit. Hij trad onder andere op in de Ziggo Dome, het Gelredome, Ahoy en op pleinfeesten van AVROTROS.

Al twee generaties Hazes brengen met hun hits gezelligheid en verbroedering teweeg. Als de zevenkoppige band ‘de Vlieger’ of ‘Zij Gelooft in mij’ inzet, gaat het dak eraf. En wedden dat je heel hard meezingt tijdens ‘Leef’?

Dit wordt een gigantisch meezingfestijn!

www.jasonbouman.nl

Prijs: € 21,00

Inclusief koffie / thee en garderobe