do 4 okt. 20:15 uur muziek theaterconcert

Prijs: € 19,50

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe

Delen via

Iris Hond

Bewogen

Door het wereldwijde succes van haar album ‘Dear World’ (Leonard Cohen jubelde: “A great spirit revealed!”) voelt de eigenzinnige pianiste Iris Hond de behoefte om in het theaterconcert Bewogen te vertellen wat haar inspireerde om dit unieke album te maken.

“Ik denk één van de mooiste voorstellingen die ik de laatste vier jaar in de theaters heb gezien,” aldus onze technicus Casjan die afgelopen seizoen meerdere malen bij haar heeft ingevallen als geluidstechnicus. Het is een boeiende en ontroerende vertelling over het leven van een opmerkelijke vrouw, die kracht, hoop en liefde put uit muziek. En dit geldt niet alleen voor haar: Iris is begaan met het lot van minderbedeelden. Ze speelt geregeld voor zieken, psychiatrische patiënten, vluchtelingen, daklozen en gevangenen. Met haar bezielde spel weet ze hen voor even boven hun dagelijks leven uit te tillen.

Chopin en Rachmaninoff worden afgewisseld met eigen composities en korte verhalen uit haar leven. Samen vormen zij de bewogen levens-geschiedenis van Iris Hond.

www.irishond.nl

Prijs: € 19,50

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe