di 3 nov. 19:00 uur & 21:00 uur dans modern

Prijs: € 29,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

Introdans

Amazing Asia

De Nederlandse choreografe Regina van Berkel maakt op verzoek van Voorintholt een nieuwe creatie voor AMAZING ASIA. Ze laat zich hiervoor inspireren door de schoonheid van Azië en verder ook door muziek van onder anderen de Chinese componist Zhou Long. Daarnaast bestaat het programma uit de langverwachte Introdans-première van Kaash, een van de meesterwerken van de Brits-Bengaalse, internationaal gelauwerde topchoreograaf Akram Khan.

nieuwe creatie | choreografie Regina van Berkel
De Nederlandse, in Duitsland woonachtige Regina van Berkel was de afgelopen jaren al twee keer te gast bij Introdans. Voor AMAZING ASIA maakt Van Berkel voor het eerst een nieuwe creatie voor Introdans, uitgevoerd door een extra grote danserscast. Het is de theaterversie van sustained resonance dat op 17 september in wereldpremière gaat in de Eusebiuskerk. Lees verder.

Kaash | choreografie Akram Khan
Met veel trots presenteert Introdans in AMAZING ASIA ook de Introdans-première van Kaash van Akram Khan. De Brits-Bengaalse Khan maakt deel uit van de internationale top van meest succesvolle en meest gevraagde eigentijdse choreografen. Zijn productie Kaash, die in 2002 Khans doorbraak inluidde, stond al jaren op de verlanglijst van artistiek directeur Roel Voorintholt. Lees verder.

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen. Alle plaatsen worden ongeplaceerd verkocht, u kunt vooraf geen stoel kiezen. Omdat alleen huishoudens naast elkaar mogen zitten, verzoeken wij u apart te reserveren indien u niet samenwoont met degene met wie u de voorstelling gaat bezoeken. 

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.

Prijs: € 29,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling