di 21 jan. 20:15 uur show

Prijs: € 35,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe

Delen via

De Alex Klaasen Revue

Showponies 2

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de 'Poelifinario'. Het is ons gelukt: op veler verzoek komt Alex Klaasen met Showponies 2 naar De Voorveghter!

In deze voorstelling staat alles op zijn kop en barst er een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en
dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van ‘Alzheimer de musical’, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een acht stemmige jodel-symfonie en nog veel meer!

De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter, het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes
en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag u helemaal zelf bepalen.
U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick!

Cast: Alex Klaasen, Kelvin Wormgoor, Jip Smit, Daniel Cornelissen, Kiefer Zwart, Desi van Doeveren, Stef van Gelder, Cripta Scheepers en Roman Brasser.

Castwissel
Freek Bartels wordt in verband met zijn rol in 'Hello Dolly' vanaf half januari 2020 in Showponies 2 vervangen door Kelvin Wormgoor. Kelvin was reeds eerder te zien in o.a. 'Wicked', 'Petticoat', 'Sunset Boulevard' en 'The Wiz'.

www.alexklaasen.nl

Prijs: € 35,00

Inclusief kopje koffie/thee en garderobe