do 7 apr. 19:30 uur theatercollege

Prijs: € 22,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

VIS!

Marco Kraal in het theater

VIS! staat garant voor een avond vol spannende, hilarische en bizarre verhalen over dat fascinerende dier met kieuwen én over mensen die soms letterlijk alles over hebben voor het vangen van een vis.
In een anderhalf uur durend spektakel sleurt Marco je mee onder water en laat hij je kennismaken met reusachtige meervallen, reislustige palingen, geheimzinnige snoekbaarzen, leergierige karpers en tal van andere vissen die je in Nederland vaak ‘om de hoek’ kunt aantreffen. 

Vissen zijn toch oninteressante, koude slijmerige dieren die niet zo fris ruiken? En is het vangen ervan niet een ongelofelijk saaie bezigheid, iets met een hengel waar aan beide kanten een dooie pier aan bengelt?  Niets is minder waar. Vissen zijn uitermate boeiende dieren die in een mysterieuze wereld leven. Een wereld waar behalve vissers en duikers niemand weet van heeft. Het is de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. 

Na 25 jaar het RTL 7-programma VIS TV te hebben gepresenteerd, verruilt Marco Kraal daarom het tweedimensionale beeldscherm voor het driedimensionale theater. Vissenkennis heeft hij te over, want naast tv-presentator is hij ook bioloog en hoofdredacteur van het populair-wetenschappelijke magazine Visionair.  

www.vistv.nl

 *Deze voorstelling is verplaatst van 27 november 2021 naar 7 april 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Prijs: € 22,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling