do 10 feb. 20:15 uur toneel

Prijs: € 31,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

The Mousetrap

Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske e.a.

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet.. 
 
Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol!
 
'BEWAAR HET GEHEIM VAN THE MOUSETRAP'
The Mousetrap ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

Cast: Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Danny Westerweel, Xander van Vledder, Guusje te Pas en Bob Ott.

www.rep.nu  
 

Komt Het Zien!
Stichting Komt het Zien! maakt sinds 2014 met live audiodescriptie door blindentolken theatervoorstellingen en evenementen toegankelijk voor publiek met een visuele beperking.

Hoe het werkt? Een paar dagen voor de voorstelling ontvangen blinde en slechtziende bezoekers per e-mail een introductie. Deze is beschikbaar als digitale tekst en als gesproken audio. De introductie bevat visuele informatie over de kostuums, het decor en acteurs. De voorpret begint dus thuis al!

Vóór de voorstelling is er een inleiding. De invulling van de inleiding varieert per voorstelling. De blindentolk beschrijft altijd het decor en de kostuums. Meestal kun je kennismaken met de stemmen van de acteurs. En vaak kun je de kostuums en het decor van dichtbij bekijken of tasten. Daarna krijg je een koptelefoon en ga je op jouw eigen plaats in de zaal zitten. De blindentolk beschrijft tijdens de voorstelling alles wat er te zien is. Zo mis je niets!

Reserveer geen kaarten online maar bel de theaterkassa of stuur een mail zodat we weten dat u komt. We zorgen dan voor de beste plaatsen, nodigen u tijdig uit voor de inleiding en regelen dat de koptelefoon klaar ligt. 

 

Prijs: € 31,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling