zo 3 okt. 15:00 uur te gast

Prijs: € 15,00

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

Karin van Dijk

In het diepe

Impulsief het diepe in zonder zwemdiploma. Dat is wat Karin ook in deze voorstelling zal doen. Ze vertelt en zingt over zaken waarover ze zich verbaast. Van mindfullness, pubers en de lockdown, tot bakjes zonder deksels. Van soms zelf alles uitvinden in het leven tot hulp aannemen van mensen die met je meezwemmen onderweg.
 
Met medewerking van Luko Hans (piano) - Geert van de Logt (gitaar) - Sandra Kempenaar (zang)

Over Karin van Dijk:

Karin van Dijk is 47 jaar en woont in Dedemsvaart. Naast het schrijven van columns voor de Toren en diverse toneelstukken houdt ze ook zelf van het toneelspelen. In het dagelijks leven is ze ook nog moeder, leerkracht en trainingsacteur. Met een hoofd dat altijd 'aan' staat en met creatieve hersenspinsels waagt ze de sprong in het diepe en schreef haar eigen voorstelling. Ze maakt graag gebruik van deze gelegenheid, want als ze het nu niet doet dan doet ze het waarschijnlijk nooit meer...

Is de voorstelling uitverkocht?
Laat uw gegevens achter op de wachtlijst!
Op dit moment mogen wij 2/3 van de beschikbare plaatsen verkopen en we hopen dat deze coronamaatregel t.z.t. opgeheven wordt. Dan kunnen wij de resterende stoelen vullen en benaderen dan als eerste de mensen die op de wachtlijst staan.

Prijs: € 15,00

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling