za 25 jun. 13:30 uur & 16:00 uur jeugd & familie 4+

Prijs: € 21,50

Inclusief koffie/thee/ranja voorafgaand aan de voorstelling

Delen via

Belle en het Beest De Musical

Sita Vermeulen, Titus & Fien e.a.

Een nieuw sprookje van Van Hoorne Entertainment komt tot leven in De Voorveghter: Belle en het Beest De Musical!

In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Sita de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje dat verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest de mooiste, meeste magische voorstelling voor de hele familie! 

Kom verkleed
Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. 

* Bij deze voorstelling geldt een vrije zit - het is bij het reserveren daarom niet mogelijk om zelf een stoel te kiezen.
 *Deze voorstelling is verplaatst van 18 december 2021 naar 25 juni 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Prijs: € 21,50

Inclusief koffie/thee/ranja voorafgaand aan de voorstelling