vr 23 apr. 20:15 uur muziek theaterconcert

Prijs: € 29,50

Inclusief koffie / thee en garderobe

Delen via

Dana Winner

30 jaar Dana Winner

Deze voorstelling zou al in het voorjaar van 2020 gespeeld worden maar is vanwege de situatie rond het COVID-19 virus verplaatst. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor dit optreden. Kaartkopers zijn via de mail of telefonisch op de hoogte gesteld.

Drie decennia vol liefde én muziek

Met meer dan 3,5 miljoen verkochte albums wereldwijd is Dana Winner ongetwijfeld één van de allergrootste Nederlandstalige zangeressen van dit moment.

Tijdens haar nieuwe theatertour 30 jaar Dana Winner - drie decennia vol liefde én muziek put Dana rijkelijk uit haar omvangrijke Nederlandstalige én Engelstalige repertoire. Vier samen met haar en een vierkoppige live band drie decennia liefde én muziek en herbeleef alle grootste hits, van haar doorbraak in 1989 met ‘Op Het Dak Van De Wereld’ tot ‘Westenwind’ en ‘One Moment In Time’.

Op 9 november 2019 viert ze haar 30-jarige carrière met een groot en éénmalig concert in de Lotto Arena in Antwerpen. Dat is dan ook meteen de voorbode van de nieuwe theatertournee, waarmee ze u in Hardenberg komt verrassen.

www.danawinner.com

Prijs: € 29,50

Inclusief koffie / thee en garderobe