Nationaal Theaterweekend

  • TVV_banner_nieuwsbrief_NTW_v1.jpg

Het weekend van 26 t/m 28 januari ademt heel Nederland theater tijdens het derde Nationaal Theaterweekend. De Voorveghter doet daar natuurlijk weer aan mee met een prachtig en gevarieerd programma. De afgelopen weken gaven wij al enkele hints, maar nu mogen wij eindelijk het programma bekend gaan maken!

Gaat u naar één van de volgende voorstellingen?

Ashton Brothers: Enfants Teribbles - vrijdag 26 januari om 20.15 uur
De Ashton Brothers dopen de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

Rob & Emiel: Live (familievoorstelling 8+) - zaterdag 27 januari om 16.00 uur
Rob en Emiel nemen je met behulp van magie en korte verhalen mee op een reis door hun magische wereld met een spectaculaire familievoorstelling vol waanzinnige trucs. Zoals je in Street Magic op televisie hebt gezien, maar dan live in het theater.

Rob & Emiel: Blow me away - Zaterdag 27 januari om 20.15 uur
Rob en Emiel verweven al jaren magie, cabaret, verwondering en humor in hun voorstellingen en theatershows. Zij bespelen op unieke wijze de zintuigen en de waarneming!

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+) - Zondag 28 januari om 10.30 en 12.00 uur
Een hilarische, bijna woordloze slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder, gebaseerd op het populaire kinderboek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch. Voor en na de voorstelling kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in het tropische speelparadijs.

Def Americans: Johnny Cash, American Recordings - Zondag 28 januari om 15.00 uur
Behalve ‘American Recordings’ kunt u deze middag ook een waaier aan traditionals, gospels, American Songbook-materiaal en duetten van Cash en zijn vrouw June Carter verwachten.

Open Huis
En dat is niet alles! Ook vinden zaterdag 27 januari tussen 12.00 en 17.00 uur tijdens ons Open Huis verschillende activiteiten plaats voor jong én oud. Zo zijn er rondleidingen achter de schermen en optredens in de verschillende foyers. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie!

Tijdens het Nationaal Theaterweekend ontdekt u voor slechts 10 euro hoe leuk, mooi, ontroerend, grappig en fijn een bezoek aan het theater kan zijn. Hopelijk ontmoeten wij u in januari!

Informatie