Stap-voor-stap bestellen in de voorverkoop

Bestellen van kaarten voor voorstellingen in de voorverkoop gaat eenvoudig via het bestelformulier op onze website. Met uw e-mailadres en wachtwoord kunt u direct kaarten bestellen en de gegevens in uw account beheren.

In de voorverkoopperiode (tot en met 24 mei) kunt u alleen met het bestelformulier kaarten reserveren. Vanaf donderdag 1 juni start de losse kaartverkooop en kunt u online kaarten bestellen en betalen. U weet dan direct of uw kaarten toegewezen zijn. Bestelformulieren die tijdens de voorverkoopperiode op papier of online via onze website zijn verstuurd worden vanaf woensdag 15 mei verwerkt. Bestellen van kaarten in de voorverkoop geeft geen garantie op toewijzing ervan. Bij populaire voorstellingen zijn er vaak meer aanvragen dan het aantal plaatsen dat beschikbaar is. De toewijzing van kaarten gebeurt via een geautomatiseerd lotingsysteem. Vrienden van De Voorveghter hebben tot 15 mei voorrang bij de toewijzing.

Stap 1 Bekijk een voorstelling

Via ‘Programma’ of via het zoekveld kunt u voorstellingen zoeken. Als u vanuit het programmaoverzicht doorklikt, komt u op de voorstellingspagina met achtergrondinformatie, trailers en toegangsprijzen.

Stap 2 Bestel kaarten

Bent u op de voorstellingspagina en wilt u deze bestellen, klik dan op ‘bestelformulier’.

Stap 3 Log in of maak een account aan

Er wordt gevraagd in te loggen. Heeft u reeds een account, dan logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten, maak dan geen nieuw account aan maar klik op ‘wachtwoord vergeten’. Volg de stappen. U ontvangt per e-mail een nieuw wachtwoord, waarmee u inlogt. Heeft u nog geen account? Klik dan op ‘account aanmaken’ en volg de stappen. Een account maakt u eenmalig aan, vanaf dat moment kunt u met de inloggegevens altijd kaarten bestellen of de gegevens in uw account beheren.

Stap 4 Klik op Mijn bestelformulier

Hier kunt u uw keuze maken voor uw gewenste voorstellingen. Ook is het mogelijk om voorstellingen te selecteren uit de door ons samengestelde Cabaret- en Vriendinnencocktail en bij elke vijf voorstellingen die u in de voorverkoop (t/m 24 mei) bestelt, kunt u een Avontuurtje à €10,00 uitzoeken.

Als Vriend kunt u gebruik maken van de vriendenkorting bij een aantal voorstellingen. Geeft u op het bestelformulier het aantal door u gewenste kaarten aan, wij berekenen vervolgens bij de verwerking van uw bestelformulier uw korting.

Stap 5 Overzicht bestelling

Hier ziet u een overzicht van de voorstellingen die u wenst te reserveren. Kloppen alle gegevens? Rond dan uw bestelling af. Wilt u nog een voorstelling toevoegen of iets wijzigen? Klik dan op 'Bestelling aanpassen'. 

Stap 6 Bevestiging

Uw ontvangt per e-mail uw bestellingsoverzicht.

Informatie