Stap-voor-stap online bestellen

Bestellen van kaarten voor voorstellingen gaat eenvoudig op onze website. Met uw e-mailadres en wachtwoord kunt u direct kaarten bestellen en de gegevens in uw account beheren. 

stap 1 Bekijk een voorstelling

Via ‘Programma’ of via het zoekveld kunt u voorstellingen zoeken. Als u vanuit het programmaoverzicht doorklikt, komt u op de voorstellingspagina met achtergrondinformatie, trailers en toegangsprijzen.

stap 2 Bestel kaarten

Bent u op de voorstellingspagina en wilt u deze bestellen, klik dan op ‘reserveren’. U selecteert hier vervolgens de kaartsoort en vult het gewenste aantal kaarten in. Klik op ‘verder winkelen’ wanneer u meteen ook voor andere voorstellingen kaarten wilt bestellen of op ‘volgende’. U ziet een overzicht van de door u bestelde kaarten.

stap 3 Overzicht bestelling

Ons kassasysteem selecteert automatisch uw plaatsen. Dit gebeurt via het 'Best Available Seats' systeem, wat betekent dat u de beste plaatsen krijgt toegewezen die op dat moment nog beschikbaar zijn. Wanneer een voorstelling (bijna) is uitverkocht, kan het gebeuren dat het aantal gevraagde plaatsen naast elkaar niet meer beschikbaar is. In dit geval verschijnt er een melding en kunt u contact opnemen met het theater. De automatisch toegewezen rij- en stoelnummers vindt u terug op uw reserveringsbevestiging.

Wilt u nog iets wijzigen, klik dan op ‘terug’. Is uw bestelling compleet, klik dan op ‘uw gegevens’.

stap 4 Log in of maak een account aan

Er wordt gevraagd in te loggen. Heeft u reeds een account, dan logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten, maak dan geen nieuw account aan maar klik op ‘wachtwoord vergeten’. Volg de stappen. U ontvangt per e-mail een nieuw wachtwoord, waarmee u inlogt.
Heeft u nog geen account, klik dan op ‘account aanmaken’ en volg de stappen. Een account maakt u eenmalig aan, vanaf dat moment kunt u met de inloggegevens altijd kaarten bestellen of de gegevens in uw account beheren.

stap 5 Betalen

Met iDEAL kunt u uw kaarten direct betalen met het vertrouwde internetbankieren van uw eigen bank. U wordt rechtstreeks doorgelinkt naar de site van uw bank. Heeft u een Voorveghter Cadeaukaart, Voorveghter Tegoedbon, Podium Cadeaukaart, Stad Hardenberg cadeaubon, Irischeque en/of VVV Cadeaubon? Dan kunt u uitsluitend aan de theaterkassa uw kaarten betalen. U dient uw reservering dan telefonisch door te geven tijdens onze openingstijden via 0523-280350 of stuurt u een mail - voorzien van uw naam, adres en telefoonnummer -  naar info@voorveghter.nl. 

stap 6 Bevestiging

Nadat u de betaling heeft afgerond, ontvangt u direct een reserveringsbevestiging per e-mail. Heeft u geen e-mail ontvangen, controleer dan uw spam- of junkmailbox.

Let op! Bent u minder valide en wilt u er zeker van zijn dat u de juiste plaatsen krijgt toegewezen? Bent u bijvoorbeeld rolstoelgebruiker, heeft u problemen met zicht en/of gehoor? Of heeft u andere specifieke wensen? Neemt u dan telefonisch contact op met het theater via 0523-280350 om eventuele mogelijkheden te bespreken. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen.

 

 

Informatie