Bestelinformatie

Log in of maak een account aan
Bij het online bestellen van kaarten wordt gevraagd in te loggen. Heeft u reeds een account, dan logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten, maak dan geen nieuw account aan maar klik op ‘wachtwoord vergeten’. Volg de stappen. U ontvangt per e-mail een nieuw wachtwoord, waarmee u inlogt.
Heeft u nog geen account, klik dan op ‘account aanmaken’ en volg de stappen. Een account maakt u eenmalig aan, vanaf dat moment kunt u met de inloggegevens altijd kaarten bestellen of de gegevens in uw account beheren.

Betalen
Met iDEAL kunt u uw kaarten direct betalen met het vertrouwde internetbankieren van uw eigen bank. U wordt rechtstreeks doorgelinkt naar de site van uw bank. Heeft u een Voorveghter Cadeaukaart, Voorveghter Tegoedbon, Podium Cadeaukaart, Stad Hardenberg Cadeaubon, Irischeque en/of VVV Cadeaubon? Dan kunt u uitsluitend aan de theaterkassa uw kaarten betalen. U dient uw reservering dan telefonisch door te geven tijdens onze openingstijden via 0523-280350 of stuurt u een mail
-voorzien van uw naam, adres en telefoonnummer- naar info@voorveghter.nl.

U bestelt toch liever via het bestelformulier tijdens de losse kaartverkoop?
Geen probleem! Uw formulier kunt u tot 30 augustus gewoon bij ons inleveren. Let op: vanaf 25 mei worden bestelformulieren verwerkt op datum van binnenkomst. Klanten die via internet boeken hebben dus een voorsprong. Na betaling van de bevestigingsfactuur worden de kaarten toegezonden.

Aanvang voorstellingen
De meeste voorstellingen beginnen om 20.15 uur. Matinees, familie- en amateurvoorstellingen kennen een afwijkende aanvangstijd.

Mindervaliden
Slecht ter been of rolstoelgebruiker Zowel de grote als kleine zaal van theater De Voorveghter zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en bezoekers die slecht ter been zijn. In beide zalen zijn speciale plaatsen voor u te reserveren en het theater heeft een aangepast toilet. Geeft u bij het reserveren van kaarten aan of u in een rolstoel komt. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, verzoeken wij u tijdig te reserveren.

Slechthorenden
Bij theater De Voorveghter kunt u met behulp van een ringleiding (infrarood) op persoonlijk gehoorniveau voorstellingen volgen. De ringleiding, gratis en in bruikleen, is ook geschikt als u geen gehoorapparaat draagt. Vraagt u één van de medewerkers om de ringleiding voor aanvang van de voorstelling voor u te testen.

Slechtziend
Wanneer uw gezichtsvermogen beperkt is, kunt u dit aangeven tijdens het reserveren van kaarten. Hier kan dan, indien mogelijk, rekening mee worden gehouden.

Ga risicoloos naar theater De Voorveghter met de ‘Niet Goed? Nieuwe Kans’-regeling!
Voldoet de voorstelling niet aan uw verwachting en wilt u het niet uitzitten? Dan kunt u in de pauze gebruik maken van onze ‘Niet Goed? Nieuwe Kans!’ regeling (NGNK). Vraag bij één van de medewerkers naar het NGNK-formulier en ontvang een tegoedbon voor de door u betaalde entree, minus €5,00 administratiekosten per teruggebracht kaartje. Gastvoorstellingen en voorstellingen zonder pauze zijn uitgesloten van deze regeling.logo_daar_ga_je_voor_zitten.jpglogo_provincie_overijssel.jpg

Een deel van de voorstellingen is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

De campagne "Theater, daar ga je voor zitten" is een gezamenlijk initiatief van de kleine theaters in Overijssel. 

Informatie