Sirene Sale

Iedere maand alarm voor 50% korting!

Elke eerste maandag van de maand om 12.00 uur (als door het hele land de sirenes gaan) stellen wij een beperkt aantal toegangskaarten voor een voorstelling beschikbaar, die u met maar liefst 50% korting kunt kopen!

Iedere maand wordt gekozen voor een andere voorstelling. Dat kan een voorstelling zijn uit alle genres: cabaret, dans, toneel, populair, familie of klassiek. Op deze manier heeft iedereen kans een voorstelling naar smaak te boeken, of om juist eens iets anders te proberen!

Sirene Sale
• De Sirene-voorstelling wordt maandags om 12.00 uur bekend gemaakt op onze website, via de nieuwsbrief en Facebook en Twitter (van oktober t/m mei).
• Er zijn een beperkt aantal kaarten voor het Sirenetarief beschikbaar (Let op: niet te reserveren in combinatie met andere kortingsregelingen en geldt niet voor reeds geboekte kaarten).
• De kaarten voor de Sirene-voorstelling zijn alleen via onze website www.voorveghter.nl te koop vanaf maandag 12.00 uur tot dinsdag 12.00 uur, zolang de voorraad strekt. Dus op=op!
(De gebruikelijke ticketkosten van €0,50 per kaartje zijn van toepassing)

Informatie