06 maart 2018

Extra (en voorlopig laatste!) voorstelling Daniël Lohues

  • Persfoto_Danil_Lohues_2018_bijgesneden.jpg

“Ik wil dit keer niet zo ver vooruitkijken”
Daniël Lohues stopt even met theater

EXTRA VOORSTELLING DINSDAG 12 JUNI!

Daniël Lohues neemt na zijn huidige theatertournee Vlier voorlopig afscheid van het theater. Dit vertelde hij ons begin februari, toen hij in De Voorveghter zijn theatertournee startte. De 47-jarige muzikant en (streektaal)liedjesschrijver uit Erica wil komende zomer een elektrische band beginnen waarmee hij in het najaar een clubtour doet.

Lohues wil daarnaast onder meer tijd vrijmaken voor klussen als producer. "Daar moet ik nu vaak nee tegen zeggen, dat vind ik jammer want dat vind ik ook mooi om te doen.” Hij produceerde al eens platen van Herman van Veen, Henny Vrienten en Cuby + Blizzards.

Daniël noemt in het theater spelen het mooiste dat hij ooit heeft gedaan en is dan ook vastbesloten daarnaar terug te keren. "Maar theatervoorstellingen moeten ver van tevoren worden gepland. Daar heb ik nu nee tegen gezegd, ik wil dit keer niet zo ver vooruitkijken.” Sinds de eerste voorstelling van Allennig in 2006 verscheen vrijwel jaarlijks een plaat en was de Drent daaropvolgend in De Voorveghter te vinden.

Extra voorstelling: bestel nu!
Ondanks dat we al drie uitverkochte avonden hebben genoten van zijn voorstelling Vlier, móest er een ‘voorlopig afscheidsvoorstelling’ ingepland gaan worden, bedachten wij met Daniël. En dat is gelukkig gelukt! Hij komt dinsdag 12 juni nog een keer naar Hardenberg en dit zal voorlopig dus de laatste keer zijn dat u van zijn prachtige muziek in het theater kunt genieten. Mis het dus niet!

Boek HIER kaarten voor deze extra (en voorlopig laatste!) voorstelling van Daniël Lohues. Reserveer snel, want vol=vol!

Informatie