Vrijdag 14 januari 2022

Lief publiek,

Naar aanleiding van de door het kabinet aangekondigde maatregelen moeten wij tot in ieder geval 25 januari 2022 helaas onze deuren sluiten. 

Bezoekers met kaarten voor één van de voorstellingen die de komende weken bij ons te zien zouden zijn, krijgen van ons z.s.m. (per voorstelling) bericht of de voorstelling wordt verplaatst of toch definitief wordt geannuleerd.

Wij vragen hiervoor wat tijd. We gaan z.s.m. in overleg met artiesten, impresariaten en producenten en doen ons best om voorstellingen zoveel mogelijk te verplaatsen.
Zodra we hier meer over weten, wordt u hier via e-mail of telefonisch over geïnformeerd. U hoeft dus geen actie te ondernemen, wij nemen contact met u op. Ook vindt u hier een overzicht van verplaatsingen en annuleringen die al bekend zijn.

Theaterkassa gesloten
Zolang de aangescherpte maatregelen gelden, is onze Theaterkassa gesloten.
Wij zitten op dinsdag en donderdag tussen 11:00 en 13:00 uur voor u klaar om uw vragen per mail (info@voorveghter.nl) of via de telefoon (0523-280330) te beantwoorden. Wilt u graag een Voorveghter Cadeaukaart? Stuur dan een email naar info@voorveghter.nl en wij nemen contact met u op.

We danken u voor uw begrip en hopen u snel weer te mogen ontvangen! 

Team De Voorveghter