Op deze pagina hebben wij de meest gestelde vragen gebundeld die wij hebben ontvangen naar aanleiding van de coronamaatregelen.

Welke voorstellingen zijn geannuleerd? Welke worden verplaatst?
Op deze pagina vindt u een overzicht van alle voorstellingen die vanwege de coronamaatregelen zijn verplaatst of geannuleerd. Wij hebben iedereen hierover per mail of telefonisch geïnformeerd. Geen e-mail of telefoontje van ons gehad? Neem dan s.v.p. even contact op met onze kassa via info@voorveghter.nl of 0523-280330 (op ma t/m vr van 12.00-13.00 uur). Let op: controleer ook uw spam of ongewenste e-mail.

Ik heb kaarten voor een voorstelling die is verplaatst. Wat moet ik doen met mijn oude kaarten?
Als een voorstelling is verplaatst, hoeft u zelf geen actie te ondernemen: kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Indien u verhinderd bent op de vervangende datum, dan krijgt u het aankoopbedrag terug in de vorm van een digitaal tegoed of kunt u het totale bedrag teruggestort krijgen op uw rekening. Wij gaan ervan uit dat u samen met ons op de nieuwe datum komt genieten van de voorstelling indien wij geen reactie van u hebben ontvangen. Uiteraard bent u vrij om dit later alsnog aan te passen en kunt u uw kaarten te allen tijde retourneren.

In 'mijn theater' op de website kunt u onder 'mijn reserveringen' een overzicht vinden van de voorstellingen waarvoor u kaarten heeft. 

Hoe lang blijft mijn digitaal tegoed geldig?
Het digitale tegoed bij De Voorveghter blijft onbeperkt geldig en kunt u inzetten bij uw volgende bestelling (online, telefonisch of aan de Theaterkassa). Zo heeft u nog iets moois in het vooruitzicht! In 'mijn theater' op de website kunt u zien welk bedrag in uw digitaal tegoed staat.

Wat kan ik doen om De Voorveghter te steunen?
Wilt u De Voorveghter nu al een steuntje in de rug geven? Word dan alvast Vriend voor seizoen 2020-2021. Deze bijdrage helpt ons om ook deze periode overeind te blijven en bovendien ontvangt u zelf een aantal leuke extra’s. Klik hier voor meer informatie.

Om uw bezoek aan De Voorveghter zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen, houden wij ons strikt aan de richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en de Veiligheidsregio Ijsselland.
Bekijk onze maatregelen zorgvuldig voordat u een voorstelling bij ons bezoekt, zodat u goed voorbereid bent.