Start kaartverkoop seizoen 2022-2023

Op zaterdag 21 mei om 10.00 uur (Vrienden vanaf 14 mei) start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen! We maken ons op voor een prachtig theaterseizoen, met o.a. Peter Pannekoek, Guido Weijers, René van Meurs, Stef Bos, Van der Laan en Woe, Tineke Schouten, Ellen ten Damme, Frank Boeijen, Phion (voorheen Orkest van het Oosten), Holland Dance Festival en Ernst, Bobbie en de rest!

Nieuw theaterprogramma - start kaartverkoop 
Er was helaas geen tijd voor een uitgebreide theaterbrochure: door de stilstand vanwege corona zijn wij pas eind maart begonnen met onze programmering. Daarom ontvangen onze Vrienden uiterlijk 11 mei een folder met een overzicht van het nieuwe programma en vindt iedereen het programma woensdag 18 mei in het hart van De Toren. Woont u buiten het verspreidingsgebied van De Toren, dan ontvangt u rond 18 mei ook een folder van ons.

Vrienden kunnen 7 dagen eerder kaarten bestellen, op zaterdag 14 mei vanaf 10.00 uur. Wilt u ook met voorrang kaarten bestellen en profiteren van een speciale vriendenprijs bij veel voorstellingen? Word dan Vriend van De Voorveghter!

Het complete programma is vanaf donderdag 12 mei om 17.00 uur al zichtbaar op onze website*. Een programma boordevol mooie en spraakmakende voorstellingen, grote namen en prachtige parels. Voor jong én oud! 

* Voorstellingen die in het nieuwe theaterseizoen al reeds in verkoop waren, zijn vanwege de Vriendenvoorverkoop tijdelijk niet boekbaar via de website. Bel (0523-280330) of mail ons voor het bestellen van kaarten voor (een van deze) voorstellingen. .