Kaartverkoop seizoen 2019-2020

Vrienden voorverkoop vanaf woensdag 8 mei om 11.00 uur
Reguliere kaartverkoop vanaf donderdag 16 mei om 11.00 uur
  • Online via www.voorveghter.nl
  • Via het bestelformulier
  • Telefonisch via 0523-280350. De Theaterkassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Bovendien is de kassa een uur voor aanvang van iedere voorstelling geopend. 

    Tijdens de zomermaanden is het theater gesloten van woensdag 17 juli tot dinsdag 27 augustus
  • Bij onze medewerkers aan de Theaterkassa.
Koop gemakkelijk uw kaarten via onze website
Via de website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten kopen. U kunt uw stoel(en) kiezen via de zaalplattegrond en ervoor kiezen om e-tickets te ontvangen of kaarten opgestuurd te krijgen. Rolstoelplaatsen kunnen niet via internet gekocht worden. Tijdens de vrienden voorverkoop kunt u rolstoelplaatsen aanvragen via het bestelformulier. Tijdens de reguliere verkoop belt u voor deze plaatsen naar de Theaterkassa of stuurt u een mail naar info@voorveghter.nl

U kunt kiezen voor e-tickets, die u zelf thuis kunt printen. U hoeft niet langer meer in de rij te staan, betaalt geen verzendkosten en betaalt minder voor een bestelling. E-tickets hoeven niet uitgeprint te worden en mogen ook op uw mobiel getoond worden.

Wilt u uw kaarten per post ontvangen, dan betaalt u €0,50 per geprint kaartje en €2,50 verzendkosten, met een maximum van €10,00 per bestelling.

Betalen gaat snel en veilig via iDeal. Bovendien is het ook mogelijk om met de Podium Cadeaukaart, de VVV Cadeaukaart  en onze eigen Voorveghter Cadeaukaart (let op: alleen onze nieuwe cadeaukaart die op de achterzijde is voorzien van een PIN) te betalen.

Heeft u nog een oude Voorveghter cadeaukaart (paarse achterzijde), Theater- Stad Hardenberg- en/of VVV bonnen? Laat deze dan voorafgaand aan uw online bestelling aan de kassa van De Voorveghter omzetten in een digitaal tegoed. U kunt uw tegoed dan direct inzetten bij uw online bestelling of aankoop aan de kassa.

Bestelformulier
Tot dinsdag 27 augustus kunt u gebruik maken van het bestelformulier. Lever het formulier in bij de kassa of verzend het per post en houd bij het bestellen rekening met een langere verwerkingstijd. Bestelformulieren worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Podium Cadeaukaarten, Voorveghter Cadeaukaarten, Theater-, Stad Hardenberg-, en VVV- bonnen kunnen ook via het bestelformulier verrekend worden.

Na ontvangst van een bevestiging kunt u op twee manieren betalen:
  • Per bank: na betaling worden de theaterkaarten per post naar u verstuurd (€0,50 per geprint kaartje + €2,50 verzendkosten met een maximum van €10,00 per bestelling)
  • Contant: u betaalt uw bestelling tijdens de openingstijden aan de theaterkassa (€0,50 per geprint kaartje met een maximum van €10,00 per bestelling)
(Telefonisch) reserveren bij de Theaterkassa
Vanaf donderdag 16 mei om 11.00 uur is het ook mogelijk om tijdens de openingstijden van de Theaterkassa fysiek kaarten te kopen of telefonisch te reserveren. Kaarten dient u binnen 14 dagen na reservering af te halen. Reserveert u binnen 14 dagen voor de voorstellingsdatum, dan dienen de kaarten binnen 48 uur afgehaald te worden. Reserveert u vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling, dan dient u de kaarten uiterlijk een half uur voor aanvang af te halen en te betalen. Niet tijdig betaalde reserveringen gaan weer in de verkoop.
 
U kunt de kaarten ook thuisgestuurd krijgen. Dan betaalt u €0,50 per geprint kaartje + €2,50 verzendkosten, met een maximum van €10,00 per bestelling.

> Betaalmogelijkheden
Aan de Theaterkassa kunt u zowel contant als met pin betalen. Ook kunt u met een Voorveghter Cadeaukaart, Voorveghter Tegoedbon, Podium Cadeaukaart, Stad Hardenberg Cadeaubon, en VVV Cadeaubon/kaart betalen.

Ruilen, annuleren of uw kaarten verloren?
Kunt u een voorstelling onverhoopt niet bijwonen? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. Tot 48 uur voor de voorstelling (beslist niet later) kunt u uw kaarten (of reservering) ruilen voor een andere voorstelling of ontvangt u van ons een digitaal tegoed. Tot een week voor de voorstelling brengen wij €2,50 administratiekosten per teruggebracht kaartje in rekening, met een maximum van €10,00 per bestelling. Vanaf een week tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling wordt €5,00 per kaartje in rekening gebracht, met een maximum van €10,00 per bestelling. Niet afgehaalde kaarten worden in rekening gebracht.
 
Hoe kan ik mijn kaarten retourneren als de Theaterkassa gesloten is?
Wanneer de Theaterkassa gesloten is, kunt u uw toegangskaarten (o.v.v. uw naam, adres en de reden voor het retourneren) tot 48 uur voor de voorstelling in de brievenbus van theater De Voorveghter deponeren. Heeft u kaarten gereserveerd of e-tickets? Mailt u dan uw gegevens en de reden van uw annulering naar info@voorveghter.nl.

Bij verlies van uw toegangsbewijs dient u contact op te nemen met één van de medewerkers van de Theaterkassa, voor aanvang van de voorstelling.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen kunnen wij u op een wachtlijst plaatsen. Wanneer er kaarten worden geretourneerd en u komt daarvoor in aanmerking, nemen wij telefonisch contact met u op.