Vrienden voorverkoop vanaf woensdag 26 augustus om 19:00 uur
- Online via www.voorveghter.nl 
- Telefonisch via 0523-280350
- Bij onze medewerkers aan de Theaterkassa

Reguliere kaartverkoop vanaf donderdag 3 september om 19:00 uur
- Online via www.voorveghter.nl
- Telefonisch via 0523-280350
- Bij onze medewerkers aan de Theaterkassa

We verkopen alle ongeplaceerde kaarten bij voorkeur alleen via de website of telefonisch via de Theaterkassa. De kaarten worden vervolgens als e-tickets opgestuurd. Indien dit niet kan, bent u tijdens onze openingstijden natuurlijk welkom bij één van onze medewerkers aan de Theaterkassa.

Per voorstelling zijn maar 2 rolstoelplaatsen beschikbaar. Kaarten voor een rolstoelplek moeten telefonisch of aan de Theaterkassa worden aangevraagd. 

Om uw bezoek aan De Voorveghter zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal maatregelen genomen. 

Donderdag 3 september om 19.00 uur starten wij de verkoop van alle voorstellingen in de periode september t/m december 2020. Voor alle voorstellingen geldt, zolang de 1.5 meter maatregel van kracht is, dat er per voorstelling 102 kaarten beschikbaar zijn. Wees er dus op tijd bij, vol is vol. Veel voorstellingen worden twee keer op een avond gespeeld, om meer bezoekers een plek te kunnen bieden. Wij verzoeken u om alleen kaarten voor uw eigen huishouden te reserveren. Een veilig bezoek aan De Voorveghter staat voorop, en zolang de huidige maatregelen niet verder versoepeld worden, mogen alleen bezoekers uit hetzelfde huishouden naast elkaar zitten. Woont u niet samen? Dan moet u dus ook in de theaterzaal afstand houden en drie stoelen vrijlaten tussen uw zitplaats en die van de persoon naast u. 

Het programma bevat enkele inhaalvoorstellingen die in het voorjaar geannuleerd moesten worden. Bezoekers die daar reeds kaarten voor hadden zijn op de hoogte gebracht van de nieuwe datum. 

Zekerheid 
We begrijpen dat het bestellen van toegangskaarten voor ons ‘coronaproof’ theaterprogramma onzekerheid met zich meebrengt, we weten immers niet hoe de coronapandemie zich ontwikkelt. Die onzekerheid willen we graag wegnemen: we verzekeren u ervan dat we u altijd een restitutiemogelijkheid bieden in het geval dat er een voorstelling wordt verplaatst of geannuleerd. Bestel dus gerust uw kaarten en geniet van al het moois dat ons programma brengt!

Wachtlijst
Wij adviseren om u zich bij uitverkochte voorstellingen op een wachtlijst te plaatsen. Wanneer er kaarten worden geretourneerd of indien maatregelen versoepeld worden en daardoor meer kaarten beschikbaar komen, komt u daarvoor in aanmerking. Zodra er plaatsen beschikbaar komen, nemen wij contact met u op.