Zaterdag 28 augustus om 11:00 uur (Vrienden vanaf 25 augustus) starten wij de verkoop van alle voorstellingen voor het nieuwe theaterseizoen. We verkopen kaarten bij voorkeur via de website of telefonisch via de Theaterkassa. De kaarten worden vervolgens als e-tickets opgestuurd. Wilt u toch graag aan de kassa kaarten bestellen? Dan bent u tijdens onze openingstijden natuurlijk welkom. Zaterdag 28 augustus zijn wij tussen 11:00 en 14:00 uur extra geopend en telefonisch bereikbaar.

Bent u al nieuwsgierig naar ons nieuwe theaterprogramma? Bekijk hier dan vast de digitale versie van onze theaterkrant.

Digitaal tegoed
Heeft u een digitaal tegoed bij De Voorveghter naar aanleiding van een annulering of verplaatsing van een voorstelling? Dan kunt u dit tegoed gebruiken bij het kopen van kaarten voor het nieuwe seizoen. Als u online reserveert, vraagt het systeem automatisch of u uw tegoed wilt verrekenen. 

Goed om te weten
Om het bezoek aan ons theater voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen, volgen wij nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Daar waar grote groepen mensen bij elkaar komen, zoals in het theater, wordt per maandag 20 september boven 75 personen een toegangsbewijs verplicht. Dat betekent dat wij met ingang van het nieuwe theaterseizoen (voorlopig) gaan werken met het 'coronatoegangsbewijs' en 2/3 van onze maximale zaalcapaciteit mogen toelaten. 

Bestellen met zekerheid
Wij snappen dat sommigen van u wellicht nog enige terughoudendheid ervaren bij het bezoeken van uitgaansgelegenheden. We verzekeren u ervan dat wij u bij De Voorveghter altijd een restitutiemogelijkheid bieden in het geval dat er een voorstelling wordt verplaatst of geannuleerd. Bestel dus gerust uw kaarten en geniet van al het moois dat ons programma brengt!

Vanaf 28 augustus om 11:00 uur is het programma op onze site te vinden en start de reguliere kaartverkoop. Voor verplaatste voorstellingen waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn, kunt u nĂș al reserveren via www.voorveghter.nl/programma.

We kijken we ernaar uit om u weer te mogen ontvangen in De Voorveghter. Het wordt mooier dan ooit!