Coronamaatregelen tijdens uw bezoek aan De Voorveghter

We kijken er naar uit om u weer te mogen ontvangen in De Voorveghter!

Om het bezoek aan De Voorveghter voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen, volgen wij nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop. 

Coronatoegangsbewijs
Vanaf 25 september is 1,5 meter afstand houden niet langer verplicht. Vanaf die datum is toegang tot o.a. theaters (voorlopig) alleen mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar.

Bij binnenkomst in het theater scannen we van bezoekers van 13 jaar en ouder het coronatoegangsbewijs. Via de CoronaCheck-app kunt u dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. We hebben de QR-code van de CoronaCheck-App nodig, het tonen van een vaccinatiebewijs of testbewijs is niet voldoende.

Vergeet niet om ook een identiteitsbewijs mee te nemen. De medewerker bij de ingang vergelijkt de gegevens van het legitimatiebewijs met die in het coronatoegangsbewijs.

Hoe werkt het?
Met een smartphone
Download eerst de CoronaCheck-app uit de App Store of de Play Store.

Uw coronatoegangsbewijs kunt u op 3 manieren verkrijgen:

1.     Een Vaccinatiebewijs
Op de website www.coronacheck.nl leest u hoe u van uw vaccinatiebewijs een coronatoegangsbewijs maakt.
Met CoronaCheck kunt u van uw vaccinatiebewijs een QR-code maken. U krijgt een internationaal en Nederlands bewijs. U heeft het Nederlandse bewijs nodig, daarvoor moet u volledig gevaccineerd zijn. Zodra uw volledige vaccinatie geregistreerd is kunt u in de CoronaCheck-App of op de pagina inloggen met uw DigiD, en uw bewijs maken. In de App, bij ‘mijn bewijzen’ staat de QR-code opgeslagen. Met ‘bekijk QR’ kunt u de QR code laten scannen.

2.   Een negatieve testuitslag
U heeft via www.testenvoortoegang.org een afspraak gemaakt voor een gratis coronatest en een negatieve testuitslag ontvangen van maximaal 24 uur oud. Let op: u kunt de afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het evenement inboeken. Via uw testlocatie ontvangt u een ophaalcode die u in de Corona Check app of via www.coronacheck.nl omzet in een QR code. Deze code scannen wij in het theater.

Adres testlocatie Hardenberg:
Lage Doelen 5 | 7772 BL

3.    Een herstelbewijs
Heeft u corona gehad en kunt u dat ook aantonen met een positieve PCR-test? Dan kunt u ook een zogenoemd herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als u met uw DigiD inlogt op de app. Het werkt alleen als de positieve test tussen de 12 dagen en 180 dagen oud is.

Zonder een smartphone
Heeft u geen smartphone? Dan kunt u het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl

Heeft u nog vragen?
Heeft u nog vragen omtrent uw coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl hier vindt u antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Meestgestelde vragen.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:
Helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (Gratis) Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur
Of
Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809. Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur