Lief publiek,

Dinsdag 13 oktober heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd en het zal u niet zijn ontgaan; het maximum aantal bezoekers per voorstelling wordt helaas per direct teruggebracht naar 30 bezoekers. Een enorme teleurstelling, maar nieuwe en strengere maatregelen zijn nodig om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Dit heeft ons doen besluiten om de deuren van De Voorveghter in ieder geval voor de komende vier weken te sluiten.

Deze keuze is niet alleen gemaakt omdat het financieel niet mogelijk is om met 30 bezoekers te kunnen blijven draaien, maar ook vinden wij dat we er nu met elkaar álles aan moeten doen om het virus er onder te krijgen.
Een beslissing die we met pijn in ons hart nemen, want wat is er de afgelopen tijd door iedereen hard gewerkt om voorstellingen veilig door te kunnen laten gaan. En wat was het fijn om weer mensen te mogen ontvangen en te zien genieten van voorstellingen of om die heerlijke lach te zien op de blije gezichtjes van kinderen bij een familievoorstelling. 

Maar helaas is nu het gevolg dat voorstellingen tot en met zaterdag 7 november worden geannuleerd. Of de voorstellingen daarna door kunnen gaan, hangt af van de op dat moment geldende maatregelen. 

Wat gebeurt er met gekochte kaarten?
Bezoekers met kaarten voor een van de voorstellingen die de komende weken bij ons te zien zouden zijn, krijgen van ons z.s.m. (per voorstelling) bericht of de voorstelling wordt verplaatst of toch definitief wordt geannuleerd. Op dit moment zijn wij in overleg met artiesten, impresariaten en producenten en doen wij ons best om voorstellingen zoveel mogelijk te verplaatsen. Zodra we hier meer over weten, wordt u hier via e-mail over ge├»nformeerd. 
U hoeft dus geen actie te ondernemen, wij nemen contact met u op. Houd er wel rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft. 

We danken u wederom voor uw begrip en geduld. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Medewerkers theater De Voorveghter