Natuurlijk doen wij ook in 2018 weer mee!

  • BankGiro_Loterij_Theaterweekend_logo.jpg
  • Andy_Ninvalle.jpg
  • _MG_8115.jpg
  • 1617_GV_Het_Groot_Shave_Rattle_Roll_f_Carla_Verwer_met_tekst.jpg
  • NYRM_-_Swingin_Harlem.jpg

Op 26, 27 en 28 januari 2018 wordt in Nederland voor de derde keer het BankGiro Loterij Theaterweekend georganiseerd.

Het theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds en mogelijk gemaakt door de cultuurloterij van Nederland, de BankGiro Loterij. Meer dan vijftig theaters in Nederland bieden tijdens dit weekend een gevarieerd en aansprekend programma aan voor tien euro per voorstelling. “Het is prachtig dat het publiek de kans krijgt om tijdens dit speciale weekend een gevarieerd en aansprekend programma te bezoeken in het theater in de buurt”, aldus Albert Verlinde.

Natuurlijk doen ook wij weer mee!


Afgelopen januari mochten wij tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend ruim 1500 mensen verwelkomen. Wij boden een gevarieerd en aansprekend programma aan voor maximaal €10 per voorstelling. Daarnaast hielden wij open huis, met onder andere rondleidingen, een mini-concert van de Edwin Evers Band, goochelshows voor kinderen en dans van Cultuurkoepel Vechtdal.

Wij zetten 26,27 en 28 januari de deuren weer wagenwijd open om u te laten zien hoe mooi theater is. Blok dit weekend dus in uw agenda!

* Blind Date kaarten kunnen vanaf november besteld worden. Houd onze website in de gaten en schrijf u in voor onze nieuwsbrief! *

Ontdek, ervaar & beleef het theater!

www.nationaaltheaterweekend.nl

Informatie